Despre

Despre noi

Afla cine suntem

S & D DESIGN COMPANY SRL este o societate comercială română cu capital privat fondată în 2001. Suntem mândri că producem, vindem şi asamblăm produse de o înaltă calitate, într-o gamă ce variază de la jaluzele exterioare & jaluzele interioare manuale până la jaluzele electrice, rulouri screen şi obloane de exterior. Deţinem o expertiză renumită în domeniu şi utilizăm cele mai bune materii prime pentru a asigura produse de calitate. Produsele noastre personalizate se încadrează în orice dimensiune de ferestre. Furnizăm o gamă largă de jaluzele şi obloane disponibile în diferite culori şi stiluri, care nu numai că delimitează aerul, lumina şi intimitatea, ci şi adaugă o notă de rafinament locuinţei dumneavoastră.

Produsele noastre precum jaluzele pentru ferestre de mansarde, plase tip roletă,obloanele de tip rulou, obloanele şi jaluzele aluminiu, copertinele mobilesau fixe, rulouri folie, jaluzele şi obloanele pentru birouri, şinele transparente pentru draperii transparente,sunt prevăzute pentru a se adapta la climat şi au capacitatea de a reduce în mod eficient costurile cu energia în timp ce asigură intimitate şi umbră. Produsele noastre sunt durabile şi foarte simplu de întreţinut. Adevărata frumuseţe a produsului nostru constă în finisajul de vopsea ce aduce o îmbunătăţire colorată locuinţei dumneavoastră.

Roll-Up-Screen

Experienta

Avem experienta acumulata cu ajutorul timpului, prin urmare putem sa-ti oferim solutie optima de umbrire.

Calitate

Garantam pentru calitatea produselor noastre, acestea fiind rezistente din toate punctele de vedere.

Buget optimizat

Punem la dispozitie solutia care corespunde atat necesitatilor cat si buzunarului fiecaruia.

Livrare rapida

Respectam intotdeauna termenele de livrare, acestea fiind in general stabilite la intelegere cu clinetul.

Consultanta specializata

Ai nevoie de un sfat util?

Suna-ne sau trimite-ne un mesaj folosind formularul de contact si beneficiaza de suport in ceea ce priveste alegerea unei solutii de umbrire!