0722.555.557 office@rulouri-screen.ro
Despre rulouri screen

Rulouri Screen

Vrei sa afli mai multe informatii despre rulouri screen? Iti punem la dispozitile toate detaliile de care ai nevoie!

Ventilaţia corespunzătoare este vitală pentru a ne bucura de aer curat în zona de interior. Societatea noastrdespre rulouri screena  vă ofera  rulouri screen avantajoase , dar stilate pentru a permite luminii naturale sa intre in incapere dar in acelasi timp sa tina la distanta razele solare . produsele noastre pot fi comandate cu diverse grade de opacitate 10, 5 ,3  , 1 %

S&D  Design Company srl  este producator si distribuitor de top pentru o gamă vastă de rulouri screen , utile şi durabile, atât pentru spaţii rezidenţiale, cât şi comerciale . Rulourile  sunt confecţionate din materiale de înaltă calitate şi sunt disponibile în numeroase forme, stiluri şi dimensiuni. Acestea se pot adapta cu uşurinţă ferestrelor şi uşilor dumneavoastră.

Uşile şi ferestrele aduc o notă de rafinament casei dumneavoastră. Această notă este incompletă fără un produs de protectie solara . Nu reduceţi din frumuseţea uşilor şi ferestrelor dumneavoastră. Înfrumuseţaţi-le cu rulouri elegante şi moderne.

Cateva cuvinte despre rulouri screen

Rulourile screen  îmbină ambele caracteristici. Puteţi avea siguranţa că nu sunteţi întrerupt. Spaţiul de locuit rămâne sigur şi protejat de curiozitatea trecătorilor sau intruşilor. Sunteţi protejat de căldura soarelui şi împotriva razelor ultraviolete. Spaţiul interior nu este vizibil din exterior  dar dumneavoastra puteti admira peisajul de afara !

Există multe alte beneficii. Articolele dumneavoastră decorative scumpe şi mobila devin mai durabile, fiind protejate de bătaia directă a razelor solare.

Fie că aveţi o casă veche sau nouă, puteţi dispune întotdeauna de rulouri / rolete screen pentru a vă bucura de aer curat în spaţiul de locuit. Le puteţi folosi acasă, în dormitor, în camera copiilor, dar şi în bucătărie şi sufragerie. Pe de altă parte, în cazul în care le folosiţi în spaţii comerciale, sunt potrivite pentru recepţie, depozit sau spaţii de funcţionare. Acestea deservesc orice spaţiu!

Aduceţi energie în spaţiul de locuit, comandând rolete screen deosebite de la Rulouri-Screen.ro