Rulouri exterioare

rulouri screen exterioare
Rulouri exterioare

Rulouri screen

Afla mai multe despre rulourile exterioare screen!

Fara a avea traditie extinsa in tara noastra, rulourile exterioare din material screen s-au impus in ultimii 10 ani datorita avantajelor multiple. Montajul acestora la exterior conduce la realizarea unor protectii termice, deloc de neglijat. Mai mult de atat lumina excesiva nu vor mai constitui o problema. Sistemul simplu si materialele de calitate asigura o fiabilitate de exceptie. Rulouri exterioare screen pot fi actionate atat manual cat si electric.
Materialul screen este un material ignifug care se poate folosi atat la interior cat si la exterior .Reduce stralucirea pe ecranele televizoarelor si computerelor.
Reduce costurile de electricitate a locuintelor sau cladirilor de birou

Testimonials

“Din anul 2014 colaborez cu S&D Design Company. Am adaugat in cateva apartamente si case rulouri si toata lumea a fost multumita.”

Barb Marcel

“Foarte multumit. Pretul rulourilor screen este foarte bun si in acelasi timp accesibil. Totodata sunt niste produse de buna calitate.”

Dan Augustin

“Locuinta mea arata exceptional dupa montarea rulourilor oferite de S&D Design Company. Acum avem in noua noastra casa o solutie de umbrire perfecta.”

Marcela David

Modele rulouri screen exterioare

Texturi