Rulouri textile

rulouri textile screen
Rulouri interioare screen

Rulouri textile

De ce sa comanzi rulouri interioare screen? Afla acum!

Rulourile interioare screen un produs care nu trebuie sa lipseascade la fereastra casei tale . Societatea noastra  va pune la dispozitie o variata gama de modele si tipuri de rolete, definite in functie de tipul de material, tipul de actionare si modalitatile de montaj. Gama variata de materiale textile pe care o punem la dispozitie cuprinde culori ce le fac perfect adaptabile oricarui camin dar si spatiilor de birouri.Rulourile interioare screen se adapteaza perfect la fiecare tip de fereastra sau usa .
In functie de tipul de geam pe care il aveti si designul locuintei dumneavoastra rulourile textile pot fi montate pe tamplarie de PVC sau lemn, in interiorul sau deasupra glafului, in tavan.
Contacteaza-ne iar noi iti vom oferi toate datele de care ai nevoie despre rulouri interioare screen!

Testimonials

“Din anul 2014 colaborez cu S&D Design Company. Am adaugat in cateva apartamente si case rulouri si toata lumea a fost multumita.”

Barb Marcel

“Foarte multumit. Pretul rulourilor screen este foarte bun si in acelasi timp accesibil. Totodata sunt niste produse de buna calitate.”

Dan Augustin

“Locuinta mea arata exceptional dupa montarea rulourilor oferite de S&D Design Company. Acum avem in noua noastra casa o solutie de umbrire perfecta.”

Marcela David

Modele rulouri textile interioare

Texturi